tuulikki.info

Tuulikin kuvagalleriat
Etusivu > DELLAN PENTUE

Katsotuimmat - DELLAN PENTUE
della_valvoo_vauvaunta.jpg
DELLA-ÄITI VALVOO218 katseluaDella on aivan ihastuttava äti! Valvoo, ruokkii ja hoivaa lapsiaan niin, että omat unet jäävät hyvin vähäisiksi. Pienikin ääni saa Dellan tarkistamaan, että kaikki on kunnossa.
della_hoitaa.jpg
KYLLÄ ÄITI HOITAA!204 katseluaDella hoitaa kiitettävästi pentujen intiimihygieniaa.
Walfried käsittelyssä syönnin jälkeen.
dellapennut058.jpg
YHTEISSYNTTÄRIT194 katseluaDella täytti 13. päivä lokakuuta neljä vuotta ja pennut seuraavana päivänä seitsemän viikkoa. Otettiin yhteiskuva ja vietettiin yhteiset synttärit. Kaikilla oli kivaa!
Pennut vas. Wiorica, Walfried, Wilhelmus ja Waldemar.
emppu_ja_wiivi.jpg
EMPPU JA WIIVI, MARJO-MAMIN PIKKUKULLAT!190 katseluaWiivillä on kiva leikkikaveri, jonka Wiivi pitää kaikin puolin kurissa ja ojennuksessa. Jos lelujen omistuksesta tulee nahinoita, Wiivi voittaa ne poikkeuksetta kovilla otteillaan ja naskalinterävillä pikkuhampaillaan. Nooh, kokoeroa hieman tietysti on, mutta minkä Wiivi koossa häviää, sen näppäryydessä voittaa. Eihän toinen pääse edes kaapin alle, jonne hän karkaa piiloon pikkutuhmia tehtyään.
della_ja_vastasyntynyt.jpg
IHAN VASTASYNTYNYT186 katseluaÄitiyden onni ei selittelyjä kaipaa!
dellamasu.jpg
PIILOKUVA PENNUISTA185 katseluaTämä on ihan eka kuva Dellan pennuista.
Kuvattu 19.08.-08 eli viikon päästä ne syntyivät!
dellapennut_ekakuva.jpg
VIRALLINEN PERHEKUVA176 katseluaDellan vauvat muutaman tunnin ikäisenä. Della on väsynyt, mutta jo niin hyvä ja huolehtiva äiti, ettei parempaa voisi olla.
waldemarkoira_viidespaiva.jpg
WALDEMAR VIISIPÄIVÄISENÄ170 katseluaWaldemar kerää voimia, että jaksaa herättyään ryömiä Dellan maitobaarille. Siellä hän käyttäytyykin kuin perheen yksinvaltias: Mulle kaikki, muut saavat, jos jää!
Waldemar on meidän hymyilevä pikkuhauva.
kaksi_viikkoa_auki.jpg
SUURI MAAILMA AUKEAA166 katseluaWaldemar jo vähän raottelee silmiään ja alkaa näyttää ihan oikealta, uteliaalta pikkumäyräkoiralta.
waldemar_kahdeksanpaivainen_pomo.jpg
TÖRKEÄÄ HYVÄKSIKÄYTTÖÄ!163 katseluaHaloo Waldemar, täälläkin yritetään olla aamiaisella! Voisitko mennä muualla makoilemaan? Pää tässä ihan litistyy.
jengi_paivalevollai.jpg
PIKKUJENGI PÄIVÄLEVOLLA163 katseluaRaskaat työt vaativat raskaat unet! Tänään on leikattu kynnet, saatu matokuuri ja leikitty Hannalta saatujen pikkulelujen kanssa. Edessä Wilhelmus, pesässä roikkuu Walfrid, takimmaisena Wiorica Waldemarin nukkumakaverina.
pennut_kahdeksantoista_paivaa.jpg
KAHDEKSANTOISTA PÄIVÄÄ162 katseluaSyntymäpaino on moninkertaistunut, silmät auenneet ja ihan kohta jo kävellään. Kovaa yritystä on jo, mutta matka ei etene kuin takaperin. Vas. Wiorica, Waldemar, Walfried ja Wilhelmus.
152 tiedostoa 13 sivulla 1