tuulikki.info

Tuulikin kuvagalleriat
Etusivu > NEPPARI JA JÄLKIKASVUA

lapsi_ja_koirakilpailu.jpg
NEPPARIN RUOTSIN ISKAS-PENNUT NÄYTTELYSSÄ88 katseluaVasemmalta viiden kuukauden ikäiset Iskas Song for Love handlerina Bartol ja seuraavana Iskas Sirikit for Love handlerina Kevin. Poikia jännittää enemmän kuin pentuja, mutta kaikilla on hauskaa!
match_show_bis_yksi.jpg
TOMJANTIN QUEST FOR LOVE BIS-1138 katseluaNEPPARI BEST IN SHOW-1
Match Show Lohja 25.04.2010
nelli_loten_ja_nepparintytar.jpg
NELLI, SEITSEMÄN KUUKAUTTA86 katseluaNepparin ja Loten tytär Simply Tan Rich Ruby Red /Nelli. Iskä lähettä terkkuja pikkuiselle tytölleen!
neppari_bis_lieto_084.jpg
TOMJANTIN QUEST FOR LOVE 125 katseluaNEPPARI BEST IN SHOW-1
LIETO 13.06.2010 Match Show.
neppari_viisi_vuotta.jpg
NEPPARI VIISI VUOTTA144 katseluaNEPPARI/TOMJANTIN QUEST FOR LOVE täytti viisi vuotta 23.05.2010. Synttäreitä vietettiin perhepiirissä. Juhlijoina olivat siis Desi, Della ja Primrose sekä tietysti Neppari itse, joka pääsi vielä kakun kanssa kuvaankin. Hauskaa oli jokaisella ja kakku maistui!
neppisminsk_isocopy.jpg
NEPPARI KESÄLLÄ 2011 67 katseluaTämän kuvan ottamisen jälkeen Nepparista on tullut sekä Ruotsin muotovalio että Ruotsin jäljestysvalio. Kolmena päivänä peräkkäin ykköstulos ja se oli siinä. Neppari teki sen! Olemme hyvin iloisia, että Neppari on erittäin taitava jäljestäjä ja toivomme, että hän olisi periyttänyt tämän ominaisuuden jälkeläisilleenkin.
privi_pentui_021oona.jpg
WEBSTAR'S MY FAIR LADY / VIOLA98 katseluaHu-huu! Näettekö, mä sain sen! Pojaaat, se on mulla!
ryp4_tinja_lohja.jpg
SIMPLY TAN READY FOR LOVE / TINJA106 katseluaTinjan näyttelydebyytti Lohjalla 15.01.2011. Tuloksena ROP, KP1 ja RYP4. Kuvassa Tinja ja Eija-Inkeri Ruuskanen. Onnittelut!
sirikit_for_love.jpg
SIRIKIT NÄYTTELYPÖYDÄLLÄ99 katseluaSirikit poseeraa niin tottuneesti kuin viiden kuukauden ikäinen pentu ikinä voi. Sirikit jäi Heidille pennuista ainoana kotiin ja on ollut hyvässä opissa Heidin tottuneissa käsissä.
sirikit_roppentu_galleria.jpg
ISKAS SIRIKIT FOR LOVE 5 KK.102 katseluaSirikit osallistui elämänsä ensimmäiseen näyttelyyn hienoin tuloksin: ROP, KP, RYP-3. Iskas-pennut menestyivät aivan upeasti! Onnittelut molemmille, sekä myös kasvattaja-Heidille että Songin kotiväelle!
song_for_love_kolmekk.jpg
ISKAS SONG FOR LOVE 3 KK117 katseluaSong on jo yli viiden kuukauden ikäinen, mutta tässä kuvassa poika on vasta kolmen kuukauden ikäinen.
song_for_love_vsp5kk_galleria.jpg
ISKAS SONG FOR LOVE 5 KK95 katseluaSong on Nepparin Ruotsissa asuva poika, joka sijoittui hienosti Östsvenska Taxklubbenin pentunäyttelyssä ja tuloksena olivat KP ja VSP-sijoitus. Onnittelut pojalle ja kotiväelle!
27 tiedostoa 3 sivulla 1