tuulikki.info

Tuulikin kuvagalleriat
Etusivu > PRIMROSEA JA KALLE -PENTUE

ekat_unet.jpg
EKAT UNET OMASSA PEDISSÄ110 katseluaPitkä matka on takana ja ensimmäinen yö sujui hyvin rauhallisesti nukkuen. Eipä ihme, kun on näin hieno ja pehmeä peti. Voittaa kirkkaasti lapsuuskodin pesän, vaikka sekin oli pehmeä.
himanka_nelonen_galleria.jpg
PRIMROSE JA TUOMARI TAPANI PUKKILA HIMANGALLA111 katseluaRyhmäkehä on juuri ohi ja Primrose palautuu suorituksestaan mukavan tuomarin sylissä. Päivä oli kaikin puolin mukava ja kotiin palattiin väsyneenä, mutta matkaan tyytyväisenä. Primrosen uudet näyttelykärryt saivan ihailua osakseen, mutta niistä sitten toisella kertaa. :)
himanka_viisi_galleria.jpg
TOMJANTIN STARS'N'STRIPES / PRIMROSE HIMANGALLA110 katseluaHimanka 21.05.2011, ryhmänäyttely. Tulokset: ERI1, PN1, SA, ROP, RYP4. Tuomari Tapani Pukkila. Kiitos tuomarille ja onnittelut Primroselle!
hupparilla_kakskytseisemanpv_002.jpg
KOHTA MYÖS KUUKAUDEN119 katseluaTää maastokuvioinen huppari on hyvä, kun siihen voi piiloutua niin, ettei kukaan näe, eihän...
iltapalan_aikaan.jpg
KENENKÄHÄN KUPPI TYHJENEE ENSI?112 katseluaNo se ei ole mikään yllätys: Takuuvarmasti Nuutin kuppi on ensimmäisenä tyhjä. Nuutti on jo äidinmaidossa imenyt itselleen hyvät ruokahalut ja ne sen kun vaan paranevat.
iltariehuntaa_024copy.jpg
MINÄKIN TULISIN MUKAAN!105 katseluaDella oli innolla leikittämässä pentuja ja nyt on Desikin innostunut. Neppari katsoo tällä kertaa kauempaa, vaikka yleensä oli hurjalla innolla mukana.
iltariehuntaa_026copy.jpg
KAIKKI MUKAAN!102 katseluaPennut saivat aikuisetkin koirat mukaan leikkeihinsä ja meno oli toisinaan melkoisen rajua. Tuolin alla on kiva tunneli, jonne voi hyvin piiloutua - jos on tarpeeksi pieni.
iltariehuntaa_040copy.jpg
VIIMEISTÄ ILTAA YHDESSÄ114 katseluaTyttö ja Nuutti lämmittelivät takan loisteessa, mutta nyt jo ilta hämärtyy ja vietetään viimeisiä yhteisiä hetkiä. Huomenna Nuutti lähtee kotiin...
iltariehuntaa_107copy.jpg
HURJAT RIEHUJAISET!106 katseluaDesi painelee häntä suorana, samoin Della. Neppari ihmettelee etualalla, Nuutti on mennyt tuolin syliin, Primrose pentujen aitaukseen leluja pöllimään ja Nyttö viipottaa minkä pikkuisilla jaloillaan pääsee. Tunnelma on korkealla ja sisustus tyylikästä, kuten kuvasta saattaa päätellä! ;)
joululahjat_maistuu.jpg
JOULULAHJAT MAISTUU104 katseluaPojille maistuvat puruluut rankkojen leikkituokioiden välillä. Weetin huolella vaalima tyyny on saanut uuden osaomistajan. ;)
kaksi_koiramarjaa.jpg
PROFIILIT JONOSSA.99 katseluaPaljonko niitä yhteisiä geenejä onkaan, jos toinen on toisen setä?
kakskytkakspv_042.jpg
KOLMEVIIKKOISET VEKARAT129 katseluaPennut ovat jo kolmeviikkoisia ja uni maistuu edelleen. Ruoka-aikana on oltu kotona ja kaverin läheisyys lämmittää. Olo on ihanaa!
137 tiedostoa 12 sivulla 1