tuulikki.info

Tuulikin kuvagalleriat
Etusivu > DELLAN PENTUE

aattona_.jpg
WIIVI, PIKKUINEN TYTTÖTONTTU!81 katseluaKaksi kaunotarta: Joulutähti ja minä Wiivi Dellantytär! Ihan hyväksi kakkoseksi tuli tuo joulutähti kovassa seurassa!
arvaa.jpg
...JA ARVAA, TYKKÄÄNKÖ SIITÄ?107 katselua
dellamasu.jpg
PIILOKUVA PENNUISTA163 katseluaTämä on ihan eka kuva Dellan pennuista.
Kuvattu 19.08.-08 eli viikon päästä ne syntyivät!
dellapennut058.jpg
YHTEISSYNTTÄRIT167 katseluaDella täytti 13. päivä lokakuuta neljä vuotta ja pennut seuraavana päivänä seitsemän viikkoa. Otettiin yhteiskuva ja vietettiin yhteiset synttärit. Kaikilla oli kivaa!
Pennut vas. Wiorica, Walfried, Wilhelmus ja Waldemar.
dellapennut_ekakuva.jpg
VIRALLINEN PERHEKUVA155 katseluaDellan vauvat muutaman tunnin ikäisenä. Della on väsynyt, mutta jo niin hyvä ja huolehtiva äiti, ettei parempaa voisi olla.
della_hoitaa.jpg
KYLLÄ ÄITI HOITAA!179 katseluaDella hoitaa kiitettävästi pentujen intiimihygieniaa.
Walfried käsittelyssä syönnin jälkeen.
della_ja_vastasyntynyt.jpg
IHAN VASTASYNTYNYT164 katseluaÄitiyden onni ei selittelyjä kaipaa!
della_valvoo_vauvaunta.jpg
DELLA-ÄITI VALVOO192 katseluaDella on aivan ihastuttava äti! Valvoo, ruokkii ja hoivaa lapsiaan niin, että omat unet jäävät hyvin vähäisiksi. Pienikin ääni saa Dellan tarkistamaan, että kaikki on kunnossa.
ei__tuu.jpg
EI SIELTÄ KETÄÄN TUU!87 katseluaEi edes yhtä poroa, että Weeti pääsisi ajamaan pois!
emppu_ja_wiivi.jpg
EMPPU JA WIIVI, MARJO-MAMIN PIKKUKULLAT!168 katseluaWiivillä on kiva leikkikaveri, jonka Wiivi pitää kaikin puolin kurissa ja ojennuksessa. Jos lelujen omistuksesta tulee nahinoita, Wiivi voittaa ne poikkeuksetta kovilla otteillaan ja naskalinterävillä pikkuhampaillaan. Nooh, kokoeroa hieman tietysti on, mutta minkä Wiivi koossa häviää, sen näppäryydessä voittaa. Eihän toinen pääse edes kaapin alle, jonne hän karkaa piiloon pikkutuhmia tehtyään.
haapsalu_aamiainen.jpg
AAMIAISELLA HAAPSALUSSA89 katseluaTulihan sitä aamiaista vihdoinkin ja nyt on pikkumasu tyytyväinen! Kaunis merellinen päivä on alkamassa ja Wipe nauttii joka hetkestä.
hei_kamut_tulkaa_leikkiin.jpg
HEI KAMUT, TULKAA LEIKKIIN!115 katseluaWeetillä on hieno akvaario ja sen elämää seuratessa aika kuluu mukavasti, vaikka ulkona paukkuisi kovakin pakkanen!
152 tiedostoa 13 sivulla 1